Τι είπαν Δήμαρχος και Αγγελάκης μετά το διαζύγιο!

Τι είπαν Δήμαρχος και Αγγελάκης μετά το διαζύγιο!

Στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης

Αμέσως μετά τις ευχαριστίες για την προσφορά του Γιώργου Αντωνάκη στο τοπικό πολιτιστικό γίγνεσθαι, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Γρηγόρης Πασπάτης για το τυπικό... του πράγματος ενημέρωσε το Σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις, ήτοι την ανεξαρτητοποίηση του Νίκου Αγγελάκη...

Να' ταν ιδέα μας, να' φταιγε και η όλη "παγωμένη" διαδικασία πίσω απ' τις οθόνες και μέσω της τηλεδιάσκεψης; Η ατμόσφαιρα ήταν κάπως... αμήχανη (και λογικό είναι) και ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός επιχείρησε να σπάσει πρώτος τον πάγο: "Ευχαριστώ τον Νίκο για τις Υπηρεσίες του και στην παράταξη με την οποία εξελέγη, αλλά και στον Δήμο από όποια θέση κι αν πέρασε".

Η απάντηση του τέως αντιδημάρχου Παιδείας και πρώην -πια- μέλους της "Δύναμης Πολιτών" ήταν άμεση: "Κι εγώ ευχαριστώ πολύ τον δήμαρχο και όλους τους συναδέλφους από την Δύναμη Πολιτών. Εδώ θα είμαι να υπηρετώ το Ηράκλειο ως ανεξάρτητος, καθώς θεωρώ ότι η θέση του Δημοτικού Συμβούλου εξακολουθεί να αποτελεί για εμένα το ύψιστο αξίωμα".

Αν μη τι άλλο, κρατήθηκε ένα επίπεδο πολιτισμού στη συζήτηση. Θα' βαλε και το χέρι του, έστω κι από μακριά, ο Γιώργος Αντωνάκης με την επιστολή την οποία απέστειλε, στην οποία κατέληξε ως εξής: "Για το Δημοτικό Συμβούλιο εύχομαι πολλές και ομόφωνες αποφάσεις. Νομίζω ότι αυτό θα είναι προς το συμφέρον των Ηρακλειωτών, τους οποίους όλοι υπηρετούμε!".

Ο Πολιτισμός (και οι άνθρωποί του) υπάρχει για να ενώνει!

Θα' χε πάντως ενδιαφέρον η συνεδρίαση να ήταν δια ζώσης. Εκεί οι αντιδράσεις θα ήταν πιο... φυσικές και ανεπιτήδευτες. Αλλά ίσως κι αυτά τα πρώτα 24ωρα του "διαζυγίου" οι αποστάσεις να κάνουν καλό. Να δείτε που οι απαγορεύσεις που έχει επιβάλλει ο κορωνοϊός, θα λειτούργησαν... ευεργετικά εν προκειμένω...

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνησε η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Γιώργου Αντωνάκη

Παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση Αγγελάκη, μετά τις αλλαγές στον Δήμο

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ