Τι εντυπωσίασε τον Αλέξη Τσίπρα στην επίσκεψη του στο Info Point!

Τι εντυπωσίασε τον Αλέξη Τσίπρα στην επίσκεψη του στο Info Point!

Ξεναγήθηκε από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Σισαμάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη βόλτα που έκανε στο κέντρο του Ηρακλείου, ανάμεσα στ’ άλλα επισκέφτηκε και το εμβληματικό info point του δήμου, όπου ξεναγήθηκε από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Σισαμάκη.

Ο κ.Τσίπρας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα διαδραστικά συστήματα που έχουν εγκατασταθεί στο Γραφείο ενημέρωσης των επισκεπτών, ενώ εντυπωσιάστηκε με τη διαδραστική εφαρμογή για τον αινιγματικό «Δίσκο της Φαιστού». Ζήτησε να ενημερωθεί εκτενώς από τον αντιδήμαρχο για τον τρόπο λειτουργίας και την επισκεψιμότητα του Γραφείου Ενημέρωσης εν μέσω πανδημίας αλλά και εν γένει για τη δυναμική της πόλης στον τομέα του τουρισμού, σχολιάζοντας θετικά το πλήθος των τουριστών στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Στο τέλος, αποχωρώντας ευχήθηκε για μια καλή τουριστική περίοδο για το Ηράκλειο, την Κρήτη και τη χώρα μας. Πάντως μιλώντας με τον Γιώργο Σισαμάκη, θυμήθηκε πως τρία πράγματα του ζήτησε ο Λαμπρινός όταν ήταν πρωθυπουργός… τα ικανοποίησε και τα τρία: το έργο με την αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων δικτύων της ΔΕΥΑΗ, την ένταξη έργων στο Φιλόδημο και την παραχώρηση της Χερσαίας Ζώνης στο δήμο, έργα που όπως είπε ο κ. Σισαμάκης αναγνωρίζονται από τον ίδιο το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή!


Τσίπρας Σισαμάκης

Τσίπρας Σισαμάκης

Τσίπρας Σισαμάκης

 

Δείτε επίσης:

Στο Ηράκλειο ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκίνησε τις επαφές


Τσίπρας: Η αύξηση κρουσμάτων εγκυμονεί και ανησυχία για την πορεία της τουριστικής περιόδου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ