Τηλεφωνικά και διαδικτυακά "απομονωμένοι" στον Τσούτσουρα - Εξετάζουν τα ένδικα μέσα

Τηλεφωνικά και διαδικτυακά "απομονωμένοι" στον Τσούτσουρα - Εξετάζουν τα ένδικα μέσα

Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και σεισμόπληκτοι του Αρκαλοχωρίου που έχουν βρει "καταφύγιο" εκεί.

Έχουν “απομονωθεί” τηλεφωνικά και διαδικτυακά εδώ και περίπου μια εβδομάδα εκατοντάδες κάτοικοι του Τσούτσουρα και των γύρω παραθαλάσσιων οικισμών λόγω πτώσης κεραιών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Ανάμεσα στους αποκλεισμένους είναι πολλοί σεισμόπληκτοι του Αρκαλοχωρίου που αναγκάζονται να διαμένουν σε εξοχικά σπίτια, στην παραλία όπως και άλλοι που βρήκαν εκεί "καταφύγιο" λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με καταγγελίες, από την πρώτη στιγμή της διακοπής της επικοινωνίας λόγω κακοκαιρίας, υπήρξε ενημέρωση στις εταιρείες να παρέμβουν για άμεση αποκατάσταση. Όπως δηλώνουν στο cretalive κάτοικοι του Τσούτσουρα,με καθυστέρηση οι δυο εταιρείες μερικώς αποκατέστησαν τις ζημιές ενώ η τρίτη,με τους περισσότερους συνδρομητές δεν έχει αποκαταστήσει ακόμη την βλάβη πάρα τις συνεχείς οχλήσεις και διαμαρτυρίες των "αποκλεισμένων".
Η αντίδραση των κατοίκων εντείνεται και όπως λένε, είναι αποφασισμένοι να κινηθούν δικαστικά...
Χαρακτηριστικά αναφέρουν:”Ειναι απαράδεκτο να μένουμε χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία για 7 ημέρες, να περιμένουμε νεα κακοκαιρία και να αδιαφορούν οι αρμόδιοι των εταιρειών. Εκτός από τους μόνιμους κατοίκους, διαμένουν στην περιοχή σεισμόπληκτοι, ασθενείς και άτομα που έχουν ανάγκη επικοινωνίας. Θα κινηθούμε δικαστικά”


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ