Το τηλέφωνο, ο υπουργός Τουρισμού και τα σενάρια

Το τηλέφωνο, ο υπουργός Τουρισμού και τα σενάρια

Πέρα της (τηλεφωνικής) συνέντευξης, με ποιους άλλους να συνομιλούσε ο Υπουργός Τουρισμού;

Δεν “έκατσε” καλά στα... μάτια των παρευρισκομένων η εικόνα του Χάρη Θεοχάρη με το κινητό στο.. αφτί!


“Νιώθαμε ότι μας έγραφε” σχολίαζαν οργισμένα εκπρόσωποι φορέων. “Μάθαμε ότι μας έστησε για να δώσει συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό. Δεν είμαστε ... τσιράκια του για να μας αγνοεί έτσι”, συμπλήρωναν στο ίδιο... τέμπο!

Πέρα της (τηλεφωνικής) συνέντευξης, με ποιους άλλους να συνομιλούσε ο Υπουργός Τουρισμού;

1

Στα πηγαδάκια  τα σενάρια έδιναν κι έπαιρναν. Το “όνομα” που έπαιζε πολύ ήταν εκείνο του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από τη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Θεοχάρης ήθελε ένα “γερό” φρεσκάρισμα από Μαξίμου μεριά, για την κυβερνητική γραμμή στα επιπρόσθετα ζητήματα που ετέθησαν από τους παρευρισκομένους...

Οι πιο... ευφάνταστοι και πονηροί άφησαν το μυαλό τους να τρέξει σε περίεργα μονοπάτια: “Μην του ανακοινώνουν ότι αποχωρεί από το Υπουργείο Τουρισμού, γιατί πολύ σκεπτικό και προβληματισμένο τον βλέπουμε”.

Πράγματι, ο κ. Θεοχάρης σε κάποια φάση είχε απομακρυνθεί κι είχε απομονωθεί σε μία γωνία της αίθουσας για να μιλάει πιο... άνετα.

Πάντως, δεν γίναμε και... σοφότεροι όταν (ξανα)πήρε τον λόγο: Ουσιαστικά επανέλαβε όσα είπε και χθες στο αεροδρόμιο, ζητώντας από εργοδότες και εργαζόμενους περισσότερη ευελιξία...
 

Ειδικά οι δεύτεροι, (οι εργαζόμενοι), πώς να βάλουν πλάτη με άδειες τσέπες και στερευμένη υπομονή;

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ