Ζημιές από τον "Ιανό" και στο ΕΚΑΒ Κρήτης

Ζημιές από τον "Ιανό" και στο ΕΚΑΒ Κρήτης

Το "ευχαριστώ" στους διασώστες που αποκατέστησαν τις ζημιές

Ο "Ιανός" μπορεί να πέρασε από την Κρήτη χωρίς να αφήσει πίσω του - ευτυχώς - απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, όπως σε άλλες περιοχές της χώρας, ωστόσο και στο νησί η κακοκαιρία με τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τους δυνατούς ανέμους άφησε τα "σημάδια" της.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των προβλημάτων που προκάλεσε ήταν και μεγάλη εισροή υδάτων στον τομέα του ΕΚΑΒ στις Μεσαμπελιές, όπου πλημμύρισαν γραφεία αλλά και οι χώροι ξεκούρασης των διασωστών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η υπεύθυνη Γραφείου Κίνησης ΕΚΑΒ Κρήτης, Ειρήνη Μπαλλή, δύο διασώστες υπερέβαλαν των δυνάμεών τους και -μετά το πέρας του ωραρίου τους -  κατάφεραν να αποκαταστήσουν τις όποιες ζημιές. 

Τί έγραψε η κα. Ειρήνη Μπαλλή στο Facebook, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με φωτογραφίες του "πριν" και του "μετά": 

"Ο Ιανος πέρασε "ξόφαλτσα" από την Κρήτη, αλλά πριν φύγει πέρασε από τον τομέα στις Μεσσαμπελιες του ΕΚΑΒ Ηρακλείου! Σαν υπεύθυνη Γραφείου Κίνησης ΕΚΑΒ Κρήτης θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Μανώλη Καλεμάκη και τον νέο συνάδελφο Κώστα Χατζογιαννάκη για το φιλότιμο και τις προσπάθειες τους να αποκαταστήσουν (και μάλιστα πέραν του ωραρίου τους) το "χαμό" που έγινε, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά έμπρακτα την αγάπη των Διασωστών για τη δουλειά τους αλλά και το σεβασμό τους προς την Υπηρεσία που εργάζονται!"

Η εικόνα του Τομέα από την "επέλαση" του Ιανού: 

εκαβ

εκαβ

Και το "μετά":

ΕΚΑΒ

ΕΚΑΒ

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ