Αυτό είναι το πιο σνομπ ζώδιο

Newsroom
Newsroom

Δείχνει υπεροψία και αδιαφορία αν δεν ταιριάζετε.

Είτε έχετε βρεθεί σε ένα πάρτι, είτε στον χώρο εργασίας, είτε απλώς σε μια παρέα, σίγουρα έχετε συναντήσει κάποιον που πιστεύει πως είναι λιγάκι καλύτερος από εσάς και ίσως από όλους. Μπορεί να θεωρεί κατώτερη τη μουσική που ακούτε, να σχολιάζει το ποτό που πίνετε ή τα ρούχα που φοράτε.

Μπορεί απλώς να κοιτάζει με ύφος και να σας αγνοεί.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ότι για αυτή τη συμπεριφορά μπορεί να ευθύνονται τα άστρα; Σίγουρα παίζει ρόλο ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του άλλου, μα μπορεί να επηρεάζει και ο τρόπος που ευθυγραμμίζονται τα άστρα στον αστρολογικό του χάρτη. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα πιο σνομπ ζώδια και ίσως δικαιολογήσετε έτσι τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων που πέρασαν από τη ζωή σας.

Ταύρος

Μπορεί να «κλέβουν» την παράσταση σε κάθε γιορτή και πάρτι, αλλά προτιμούν να κάθονται σπίτι και να χουχουλιάζουν στον καναπέ τους. Είναι επιλεκτικοί στις παρέες και τις συναναστροφές τους, για αυτό και φαίνονται σνομπ και απρόσιτοι σε όποιον δεν γνωρίζουν καλά.

Καρκίνος

Όπως και οι Ταύροι, έτσι και οι Καρκίνοι, νιώθουν πιο άνετα σε μέρη που γνωρίζουν και ανάμεσα σε ανθρώπους που συναναστρέφονται συχνά. Κοιτούν αφ’ υψηλού και μιλούν λίγο όταν βρεθούν σε έναν χώρο που δεν τους «ανήκει», ενώ το άβολο συναίσθημά τους βγαίνει προς τα έξω ως υπεροψία.

Υδροχόος

Μπορεί να εκπλήσσεστε που ο Υδροχόος βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, αφού είναι ένα από τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια. Η hipster στάση ζωής τους, όμως, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ εκλεπτυσμένες και σνομπ συμπεριφορές. Αν δεν ασχολείστε με όσα και εκείνοι, τότε μάλλον δεν υπάρχετε στην εικόνα τους.

Παρθένος

Θα μπορούσε να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας, μιας και η ιδέα για τον εαυτό της είναι μεγάλη. Η Παρθένος θεωρεί πως γνωρίζει τα πάντα καλύτερα από τους άλλους και έχει πάντα δίκιο. Συναναστρέφεται σπάνια με ανθρώπους που δεν γνωρίζει τη συμπεριφορά τους, επειδή δεν της αρέσουν οι απρόβλεπτες συμπεριφορές. Η εμμονή της στην τελειότητα και την λεπτομέρεια την κάνει πέρα από κουραστική και ιδιαίτερα υπεροπτική.

Αιγόκερως

Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω. Όχι όμως επειδή θεωρούν πως έχουν πάντα δίκιο και όλοι θα πρέπει να ακολουθούν όσα λένε εκείνοι (βλέπε Παρθένος), αλλά επειδή εργάζονται πολύ σκληρά και πιστεύουν πως αξίζουν το καλύτερο. Έχουν εκλεπτυσμένο γούστο και γίνονται φιλικοί όταν αντιλαμβάνονται πως και εσείς δεν υποκρίνεστε.

 

 

Φωτογραφία από ha11ok από το Pixabay

Πηγή: marieclaire.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ