Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μας ετοιμάζει γιουβέτσι με κοτόπουλο και χυλοπίτες

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή

Η αγαπημένη σεφ Μαργαρίτα Νικολαΐδη ετοίμασε από την κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ένα γευστικό πιάτο.

Υλικά:

5 μπούτια κοτόπουλο

2 κρεμμύδια ξερά

2 σκελίδες σκόρδο

1 καρότο

150 ml κόκκινο κρασί

2 φύλλα δάφνης

500 γρ. ντομάτα κονκασέ

5 κόκκους μπαχάρι

1 κ. γ. κανέλα

1 κ. σ. ζάχαρη

1 σπιτικό ζωμό κότας

Αλάτι, Πιπέρι

1 πακέτο χυλοπίτες

100 γρ. πεκορίνο τριμμένο

Ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες της σεφ και καλή σας απόλαυση!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ