Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μας ετοιμάζει ριζότο με μανιτάρια και μοσχαράκι

Δείτε τη συνταγή!

Ένα γευστικότατο πιάτο για κάθε ημέρα ετοίμασε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ο γνωστός σεφ.

Υλικά για τη συνταγή:

200γρ ρύζι για ριζότο
30 γρ ελαιόλαδο
300 γρ μοσχαρίσια μπριζόλα χωρίς κόκκαλο
100 γρ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
20 γρ σκόρδο ψιλοκομμένο
10 γρ θυμάρι ψιλοκομμένο
1 λεμόνι ξύσμα
αλάτι
πιπέρι

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ