Ο Γιώργος Παπακώστας φτιάχνει μπακαλιάρο σκορδαλιά

Newsroom
Newsroom

Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας απόλαυση!

Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοίμασε ο σεφ Γιώργος Παπακώστας στην κουζίνα της «Ελένης».

Μπακαλιάρο σκορδαλιά, μία υπέροχη και εύκολη συνταγή.

Υλικά

Λάδι για τηγάνισμα
800γρ - 1 κιλό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο
360γρ αλεύρι
60γρ κορν φλάουρ
1 κγ μπέικιν πάουντερ
1 κγ αλάτι
50γρ βότκα
480-500γρ μπύρα (πολύ κρύα)

Για τη σκορδαλιά

500γρ ψωμί μπαγιάτικο χωρίς την κόρα
6-8 σκελίδες σκόρδο
60γρ ξύδι
240γρ ελαιόλαδο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ