Ο Γιώργος Τσούλης φτιάχνει πίτα του βοσκού

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή

Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης».

Πίτα του βοσκού.

Υλικά

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

2 κ.σ. πελτέ ντομάτας

2 καρότα, τριμμένα

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα

150 ml κόκκινο κρασί

500 ml νερό

150 γρ. αρακά, βρασμένο

100 γρ. καλαμπόκι, βρασμένο

Ελαιόλαδο

Αλάτι Πιπέρι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ