Ο Survivor Κρις ξεσπά: «Με πουλάνε σε ένα φτηνοπάζαρο»

Ο Survivor Κρις ξεσπά: «Με πουλάνε σε ένα φτηνοπάζαρο»

Ο Κρις Σταμούλης υποψήφιος για αποχώρηση στο Survivor και ο Αλέξης Παππάς τα λέει έξω από τα δόντια

Έγινες «από καφετζής, σουβλατζής» είπε ο Τριαντάφυλλος στον Τζέημς στο συμβούλιο του νησιού, εννοώντας ότι κάνει διαρκώς κωλοτούμπες στις απόψεις του.  Άλλος ένας αγώνας στο «Survivor 4» στον οποίο υπερίσχυσαν οι κόκκινοι με δύναμη και καλή ψυχολογία, αφού η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη και οι μπριζόλες της Κυριακής έδωσαν φτερά στα πόδια της ομάδας του Κοψιδά. Η ήττα φέρνει τρομερή φαγούρα στους μπλε που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον James, προετοιμάζοντας ίσως τον θρόνο του επόμενου αρχηγού για τον Σάκη. Μέχρι τότε, ο Κρις Σταμούλης είναι ο επόμενος υποψήφιος για αποχώρηση σε ένα συμβούλιο που έφερε στην επιφάνεια όλες τις συγκρούσεις των μπλε.

Με σκορ 10 - 4 η κόκκινη ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας στο «Survivor 4» με την Καρολίνα Καλύβα να απουσιάζει λόγω τραυματισμού. Τρία τοστάκια για κάθε παίκτη με συνοδεία αναψυκτικού ήταν το έπαθλο φαγητού, με τους μπλε να παραμένουν νηστικοί. Με κάθε ήττα η ομάδα του Τζέημς στρέφεται όλο και πιο πολύ εναντίον του, κυρίως βέβαια ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης, που κινδυνεύουν αμφότεροι να ψηφιστούν μετά της απίστευτη πρόταση να τρώνε 10% περισσότερο από τους υπόλοιπους παίκτες. «Τρίζει η καρέκλα του πρίγκιπα Τζέημς» ανέφερε η Σοφία στο συμβούλιο, με τον Παππά να λέει ότι ο Καφετζής φοβάται ότι ο Σάκης θα είναι ο επόμενος αρχηγός και τον Τζέημς να λέει ότι για το καλό της ομάδας δεν θα ψηφίσει τον Αλέξη Παππά. Βέβαια, την ατομική ασυλία την κέρδισε ο Τζέημς που είπε: «Αν θέλουμε να δούμε άσπρη μέρα, πρέπει να βάλουμε πάνω από όλα την ομάδα και να ψηφίσουμε αγωνιστικά». 

 

Για τον Νίκο Μπάρτζη - τον υπαρχηγό του Τζέημς, όπως έχει χαρακτηριστεί - παραμένουν στη «μαύρη λίστα» ο Κρις και ο Αλέξης. Σε ένα παράλληλο πιο ανάλαφρο σύμπαν, τα νυχτοπερπατήματα του Ντάφυ και η επική του τούμπα ξεσήκωσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως το Twitter. Ο Ντάφυ έχασε την ισορροπία του μόλις ξύπνησε μέσα στη νύχτα για να πάει... εκεί που ξέρουμε και στην προσπάθεια του να βγάλει το παντελόνι του σωριάστηκε πάνω στον διπλανό παίκτη που κοιμόταν. Η πτώση στο σανίδι της καλύβας τρόμαξε τους κοιμισμένους συμπαίκτες του και έγινε viral. 

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ