Τα δύο ζώδια που θα σας ραγίσουν την καρδιά και το ένα που λατρεύει να είναι σε σχέση

Τα δύο ζώδια που θα σας ραγίσουν την καρδιά και το ένα που λατρεύει να είναι σε σχέση

Σε ποια ανήκετε εσείς;

Οι σχέσεις είναι δύσκολες και θέλουν πολλή δουλειά. Και ενώ ορισμένα άτομα θα κάνουν τα πάντα ώστε η σχέση τους να κρατήσει για όσο περισσότερο γίνεται, ιδανικά για πάντα, υπάρχουν άλλα που δεν δυσκολεύονται καθόλου να κόψουν κάθε επαφή απότομα και με μεγάλη ειλικρίνεια.

Ίσως αυτά τα άτομα να ανήκουν στα δύο παρακάτω ζώδια:

Παρθένος

Μπορεί ο τρόπος της Παρθένου να μοιάζει απότομος ή και αγενής, αλλά αυτό το ζώδιο δύσκολα θα μείνει σε μία σχέση στην οποία δεν είναι ευχαριστημένο. Θέλει να προχωρά μπροστά και από τη στιγμή που θα αποφασίσει πως κάτι έχει τελείωσει, πολύ δύσκολα θα αλλάξει γνώμη. Μάλιστα, δεν θα προσπαθήσει να ωραιοποιήσει την κατάσταση με φράσεις του τύπου: «Δεν φταις εσύ, εγώ έχω το πρόβλημα». Θα εκφράσει όσα σκέφτεται (τα οποία πιθανότατα έχει καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μη βρεθεί μπροστά σε άβολες ερωτήσεις και παύσεις) με κάθε ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές.

Ζυγός

Ένας Ζυγός λατρεύει την ισορροπία και θέλει όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Ωστόσο, αν νιώσει πως μία κατάσταση δεν προχωρά, θα απομακρυνθεί χωρίς να δώσει σημεία ζωής. Όταν θεωρήσει πως η σχέση τελείωσε, δεν απαντά σε μηνύματα και γίνεται αδιάφορος, ενώ περιμένει από το άλλο άτομο να δώσει το οριστικό τέλος. Σε αντίθεση με την Παρθένο, θα προτιμήσει την απόσταση και το ghosting από την ειλικρίνεια, πράγμα που μπορεί να είναι πολύ  χειρότερο, δε συμφωνείς;

Ποιο ζώδιο θα κάνει τα πάντα για να μην μείνει παραπονεμένη η σχέση του;

Ο Λέων

Τα περήφανα Λιοντάρια λατρεύουν όταν οι άλλοι δίνουν μεγάλη προσοχή σε εκείνους, τα επιτεύγματα και τις ανάγκες τους. Ποιος είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για αυτό από τη σχέση τους; Οπότε θα σε προσέχουν και θα σου προσφέρουν τα πάντα, αν και εσύ κάνεις κοπλιμέντα για το φαγητό που σου μαγείρεψαν, το πόσο όμορφοι δείχνουν στο ραντεβού σας ή το πόσο πολύ σου άρεσε η βόλτα που πηγάτε. Επειδή, θέλουν το καλύτερο για τον εαυτό τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και στη σχέση τους. Έτσι όλοι θα τους θαυμάζουν!

Πηγή: Marie Claire

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ