Τηγανητοί γίγαντες ελέφαντες κάτω Νευροκοπίου με σάλτσα πάπρικας

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγη!

400 γρ. φασόλια γίγαντες ελέφαντες Κ. Νευροκοπίου
2 φλ. αλεύρι
1 κουτάκι μπίρα παγωμένη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι - Πιπέρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Για τη σάλτσα
400 ml χυμός ντομάτας 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξίδι
2 κ.σ. βασιλικός
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. ρίγανη
Αλάτι - πιπέρι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ