Αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: "Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανακουφίσουμε τον αγροτικό κόσμο"

Newsroom
Newsroom

H παράδοση-παραλαβή.

 Αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στα πλαίσια του νέου ανασχηματισμού της κυβέρνησης, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να αποχωρεί από τη θέση του υπουργού και τον Κώστα Τσιάρα να ορίζεται νέος υπουργός στη θέση του.

Ο κ. Τσιάρας αποχαιρέτησε με θερμά λόγια τον κ. Αυγενάκη, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου και προέταξε τα ζητήματα ανακούφισης του αγροτικού κόσμου.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιάρας: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή για την απόφαση του πρωθυπουργού να μου αναθέσει τα καθήκοντα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο χώρος του πρωτογενού στομέα είναι ένας χώρος γεμάτος προκλήσεις».

Τέλος, ο νέος υπουργός πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι έχουμε άλλη επιλογή από τον εργαστούμε σκληρά ακολουθώντας την προτροπή του πρωθυπουργού και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ανακουφίσουμε τον αγροτικό κόσμο».

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ