Άννα Διαμαντοπούλου: Επικίνδυνη μια διακυβέρνηση από συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ25
Η πρώην επίτροπος αναφέρεται στα συν και τα πλην της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Η πρώην επίτροπος Άννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» αναφέρεται στα συν και τα πλην της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εκφράζει φόβους για ενδεχόμενη μετεκλογική πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα και δηλώνει πως θεωρεί επικίνδυνη μια διακυβέρνηση από έναν συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ-25.
Υπογραμμίζει ακόμη ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει στην Ελλάδα από τις επερχόμενες εκλογές θα έχει να αντιμετωπίσει «ακανθώδη θέματα», όπως αυτό των σχέσεων με την Τουρκία, ενώ τονίζει την ανάγκη για περαιτέρω μεταρρυθμίσεις στη χώρα, κυρίως δε στους τομείς της δικαιοσύνης, της υγείας και της παιδείας.
Η κυρία Διαμαντοπούλου παρομοιάζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αυτές που αντιμετωπίζει στη Γαλλία ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, επισημαίνοντας ότι τόσο ο ένας όσο και ο άλλος δεν έχουν άλλη επιλογή από την προώθηση τολμηρών μεταρρυθμίσεων.
- Η Καλλιόπη Σπανού αναλαμβάνει καθήκοντα υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών
- Μάτι: Για τις ευθύνες συγκεκριμένων κατηγορουμένων κατέθεσε ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης
- Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα "Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη": Έργο Σαμαρά σε μεγάλο βαθμό
