Αντιδράσεις από τοποθέτηση Αρχιμανδρίτη: "Τα εμβόλια είναι λουσμένα με αίμα"

Αντιδράσεις από τοποθέτηση Αρχιμανδρίτη: "Τα εμβόλια είναι λουσμένα με αίμα"

Ο Αρχιμανδρίτης Παύλος Ντανάς απηύθυνε πύρινα κηρύγματα στις εκκλησίες της περιοχής κατά των εμβολίων, που έκαναν ακόμη και μεγάλο μέρος των πιστών να αποχωρούν οργισμένοι.

Αντιδράσεις προκαλεί η τοποθέτηση του Αρχιμανδρίτη Παύλου Ντανά, Ιεροκήρυκα της Μητρόπολης Αιτωλοακαρνανίας κατά της πανδημίας και των εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

«Δεν φοβόμαστε έναν κορωνοϊό»

Σύμφωνα λοιπόν με το agrinionews.gr, ο Αρχιμανδρίτης με επιστολή στον Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο επικαλέστηκε θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια: «Όλα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι λουσμένα στα αίματα αθώων εμβρύων» γράφει χαρακτηριστικά. Ακόμα δεν χάνει την ευκαιρία να τονίσει πως «δεν φοβόμαστε έναν κορωνοϊό» και πως «ετοιμάζεται η Παγκόσμια Δικτατορία του Αντίχριστου».

«Να ζητήσετε δημοσίως συγνώμη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, για να σας ελεήσει ο Θεός. Τους ασθενείς δεν τους μαστιγώνουμε αλλά τους σεβόμαστε, τους τιμούμε και προσευχόμαστε για αυτούς διότι η ασθένεια είναι μεγάλη δοκιμασία. Να σταματήσετε να κατακρίνετε τους ανεμβολίαστους και να μην διχάζετε τον Ελληνικό Λαό. Ο Άγιος Πορφύριος είπε τα εξής αποκαλυπτικά σε έναν σεμνό άνθρωπο «μετά τον θάνατό μου θα έλθει εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα».

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ