Αυτός είναι ο 92χρονος που ξετρέλανε τους πάντες με τη βουτιά του!

Newsroom
Newsroom

Ο κ. Γιώργος Καγκάης δίνει τη συνταγή της καλοζωίας του και συνιστά «αναισθησία»!

Ο υπερήλικας με τη βουτιά η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, είναι από την Ρόδο, είναι 92 ετών και "εντοπίστηκε" από την Ροδιακή και την δημοσιογράφο Ροδούλα Λουλουδάκη.
Ο κύριος Γιώργος Καγκάης, που έκανε τους πάντες να παραμιλούν για τη δεξιοτεχνία του, πέφτει από το τραμπολίνο εδώ και 77χρόνια χειμώνα- καλοκαίρι, αν κι εμείς τώρα εντυπωσιαστήκαμε και κυρίως, τώρα έγινε viral

Μαυρισμένος, μάγκας, χωρίς πολλά λόγια, φεύγει το πρωί με τα πόδια από το σπίτι του στην οδό Παύλου Μελά, κολυμπά με απλωτές μέχρι τον τσιμεντένιο βατήρα, πέφτει και ξαναπέφτει από τα διαζώματα επί 20λεπτο και γυρνά με τα πόδια ντάλα μεσημέρι. 

Μυστικό της επιτυχίας του το «βάρδα στεναχώρια»! Δεν έχει παιδιά και θα ζήσει μέχρι τα χίλια όπως  βεβαιώνει στην συνέντευξή του.
Μάλιστα είχε μάθει ότι η βουτιά του έγινε viral και τους περίμενε τους δημοσιογράφους, όπως λένε στη γειτονιά. Μίλησε για τα μυστικά για μακροζωία και άριστη φυσική κατάσταση μέχρι τα βαθιά γεράματα.

«Με πήγανε μια μέρα στο νοσοκομείο και ήτανε δύο μπροστά κι ένας από πίσω. Ξύπνησα στον διάδρομο και λέει ο ψηλός από πίσω μου... «χάσαμε τον πελάτη...». Ρωτάω τους δύο μπροστινούς «ποιος ήταν αυτός;», λέει «ήταν ο νεκροθάφτης...»!

Διαβάστε περισσότερα στην Ροδιακή


Δείτε επίσης:

Viral η βουτιά 92χρονου από βατήρα 6 μέτρων

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ