Βαρυμπόμπη: Ενίσχυση 100.000 ευρώ στις πληγείσες επιχειρήσεις από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

 Βαρυμπόμπη: Ενίσχυση 100.000 ευρώ στις πληγείσες επιχειρήσεις από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί με τη συμμετοχή υπουργικού κλιμακίου προκειμένου να δρομολογηθούν τα μέτρα στήριξης και ανακούφισης των πληγέντων από την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη

Κυβερνητικό κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει, αύριο, Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021, στις 11.30 π.μ., σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να δρομολογηθούν τα μέτρα στήριξης και ανακούφισης των πληγέντων από την πυρκαγιά σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο θα αποτελείται από τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για Θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα, τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Θόδωρο Λιβάνιο, τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Αμυρά, τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Θα συμμετέχουν, επίσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, καθώς και ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και ο Δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

Νωρίτερα ο υπουργός  Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής προανήγγειλε την άμεση καταγραφή των ζημιών από τις πυρκαγιές με ανάρτησή του στο facebook.

«Το Υπουργείο μας, μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών θα προχωρήσει στην άμεση καταγραφή των ζημιών, ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό και θα σταθεί δίπλα σε όλους τους πληγέντες» τόνισε ο κ. Καραμανλής.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ