Διαδικτυακός μαραθώνιος αγκαλιάς για το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Διαδικτυακός μαραθώνιος αγκαλιάς για το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Την Δευτέρα του Πάσχα στις 17:00 το απόγευμα

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται για μια ακόμη φορά σε μια κρίσιμη καμπή, και εν μέσω της πανδημίας του Covid-19, καθώς έχουν παγώσει όλες οι πηγές εσόδων, ενώ τα έξοδα αυξάνονται μιας και τα αιτήματα υποστήριξης συνεχίζουν, με ολοένα  περισσότερα παιδιά και οικογένειες να έχουν ανάγκη.

Έτσι την Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου 2020, θα γίνει διαδικτυακός μαραθώνιος αγκαλιάς για τα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στις 17:00 το απόγευμα,  η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Κώστας Γιαννόπουλος κηρύσσουν την έναρξη του μααραθωνίου-αγκαλιάς για δεκάδες παιδιά.

Μαζί τους ζωντανά αγαπημένοι καλλιτέχνες, τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Φέτος, που όλα είναι διαφορετικά, μπορεί να είμαστε μακριά αλλά δεν είμαστε μόνοι.

Συντονιστείτε στο FACEBOOK και το Instagram του Οργανισμού, στείλτε μας ζωντανά το πιο πλατύ χαμόγελό σας και γίνετε άλλος ένας κρίκος στη μεγάλη αλυσίδα ΑΓΚΑΛΙΑΣ για όλα τα παιδιά!

* Κλήση στο 19810 από σταθερό ή κινητό (χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)

* Μήνυμα στο 19810 τη λέξη ΑΓΚΑΛΙΑ (χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)

* Άλλοι τρόποι στήριξης από Ελλάδα και εξωτερικό στον https://www.hamogelo.gr/gr/el/oikonomika/.

* Για τηλεφωνικές προσφορές καλέστε στο 2103306140.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/aKiiT_6TaAQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ