Διάψευση Παυλόποπουλου για τα περί συναντήσεων με Σαμαρά και σχέσεων με Τσίπρα

Διάψευση Παυλόποπουλου για τα περί συναντήσεων με Σαμαρά και σχέσεων με Τσίπρα

«Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας» χαρακτηρίζουν κύκλοι του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιεύματα που το φέρουν να είχε συνάντηση με τον τέως Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Ανακοίνωση από το γραφείο του Προκόπη Παυλοπούλου αναφέρουν ότι τα συνδυασμένα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» αποτελούν «νέα» δείγματα της κατά συρροήν και κατ΄ εξακολούθηση ανυπόστατης στοχοποίησής του, διαχρονικώς, από συγκεκριμένα έντυπα.

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Κύκλοι του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, αναφερόμενοι σε συνδυασμένα δημοσιεύματα της εφημερίδας "Παραπολιτικά" περί δήθεν "συναντήσεών" του με τον τέως Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, περί δήθεν «μεσολάβησής» του  αναφορικά με τις οιεσδήποτε δικηγορικές δραστηριότητες του κ. Ιωάννη Ματζουράνη, καθώς και περί συναφών σχέσεών του με τον τέως Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνουν ότι πρόκειται, το λιγότερο,  για αποκυήματα νοσηρής φαντασίας και "νέα" δείγματα της κατά συρροήν και κατ΄ εξακολούθηση ανυπόστατης στοχοποίησής του, διαχρονικώς, από συγκεκριμένα έντυπα».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ