Δίκη Φιλιππίδη: Συνεχίζεται με την κατάθεση συνεργάτιδάς του

Newsroom
Newsroom

Η μάρτυρας δέχθηκε σειρά ερωτήσεων από την πολιτική αγωγή, η οποία μάλιστα υπέβαλλε και αίτημα στο δικαστήριο για κλήτευση νέων μαρτύρων.

Με την κατάθεση της συνεργάτιδας του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για μια πράξη βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών ισάριθμων γυναικών συναδέλφων του.

Οι συνήγοροι υποστήριξης της κατηγορίας υπέβαλαν ερωτήσεις στη μάρτυρα σχετικά με κάποιο περιστατικό με τον κατηγορούμενο το Νοέμβριο του 2005, αρνούμενη όμως ότι είχε λάβει χώρα επίθεση από τον ηθοποιό. Τότε ο συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας Αλεξανδρος Μιντζιας ζήτησε από το δικαστήριο να κληθούν 6 μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν ότι έγινε περιγραφή σεξουαλικής επίθεσης από τον κατηγορούμενο.

Δεν επιβεβαιώνω αυτό που λένε» είπε η μάρτυρας με την εισαγγελέα να επιφυλάσσεται να προτείνει επί του αιτήματος.

«Απολύθηκα από τηλεοπτική εκπομπή επειδή είμαι μάρτυρας υπεράσπισης του Φιλιππίδη» ανέφερε η μάρτυρας.

Αντικατάσταση ένορκου

Κατά την έναρξη της διαδικασίας η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε ότι μια ένορκος από το υπουργείο εθνικής άμυνας έχει κάνει αίτημα απαλλαγής από τα καθήκοντα της, επικαλούμενη υπηρεσιακούς λόγους. Η αίτηση έγινε δεκτή από το δικαστήριο και η συγκεκριμένη ένορκος αντικαταστάθηκε από έναν αναπληρωματικό εκ των δυο που είχαν κληρωθεί σε αυτή τη θέση.

Πηγή: In.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ