Εγκατάλειψη βρέφους: Η γυναίκα «μυστήριο» και το σημείωμα

Εγκατάλειψη βρέφους: Η γυναίκα «μυστήριο» και το σημείωμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι εγκαταλείφθηκε από μία γυναίκα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που εγκατέλειψε το δύο μηνών βρέφος σε παιδική χαρά στο Χαλάνδρι, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο από τη στιγμή που το εν λόγω άτομο αφήνει το μωράκι στο σημείο το οποίο εξετάζεται ενδελεχώς ώστε να δώσει απαντήσεις για την ταυτότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι εγκαταλείφθηκε από μία γυναίκα, κάτι που προκύπτει από τις κινήσεις της.

Όπως αναφέρει το MEGA, φορούσε πολλές στρώσεις ρούχων ώστε να επιχειρήσει να φανεί πιο ογκώδης και να μοιάζει με άνδρα, ενώ είχε και κουκούλα στο κεφάλι της και φορούσε μάσκα προσώπου.

Η μικρή είχε τοποθετηθεί σε μία τσάντα πλάτης, που ήταν ανοιχτή στο πάνω μέρος της, και από την εξέταση φαίνεται ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ ήταν και περιποιημένο.

Το παιδί ήταν καλά ντυμένο για να μην κρυώνει, ενώ στο εσωτερικό της τσάντας εντοπίστηκε και ένα σημείωμα που ανέφερε το εξής: «Με λένε Βασιλική».

Πώς εντοπίστηκε το βρέφος

Αστυνομικός που έκανε βάρδια σε φύλαξη πολιτικού προσώπου, το οποίο διαμένει πολύ κοντά στο πάρκο, άκουσε έναν θόρυβο που έμοιαζε με κλάμα και πήγε στην παιδική χαρά.

Εκεί βρήκε τη μικρή και ειδοποίησε τους συναδέλφους του. Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε το μωρό και το μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

 

Δείτε επίσης

Καλά στην υγεία του το εγκαταλελειμμένο βρέφος

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ