Έπαιζαν χιονοπόλεμο στο πλοίο, ενώ ταξίδευαν!

Έπαιζαν χιονοπόλεμο στο πλοίο, ενώ ταξίδευαν!

Η έλευση της κακοκαιρίας ”Ελπίδα” έφερε πραγματική ελπίδα…χαρά…και χαμόγελα στους κατοίκους των όμορφων νησιών μας! Απο τις πρωινές ώρες της Κυριακής, επικρατεί κυριολεκτικά ένας πανζουρλισμος με τους νησιώτες να βρίσκουν ξανά το χιούμορ τους και να διασκεδάζουν μικροί-μεγάλοι!

Με το πρώτο φως της ημέρας, οι κάτοικοι των νησιών ακολούθησαν τα χιονισμένα τοπία προκειμένου να παιξουν τον καθιερωμένο ”χιονοπόλεμο”, κάτι ιδιαίτερα σπάνια για τα νησιά των Κυκλάδων! Συχνά πυκνά βλέπουμε χιονοπόλεμο στα χιονοδρομικά, στα βουνά, στις πλατείες…σε πλοίο το οποίο βρίσκεται εν πλω δεν έχετε όμως ξαναδεί !!!

Έγινε κι αυτό, πιο συγκεκριμένα οι επιβάτες του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου ”ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π” κι ενώ βρισκόταν εν πλω, ανοιχτά της Άνδρου με προορισμό το νησί της Τήνου, ξεκίνησαν να παίζουν χιονοπόλεμο! Κι όπως θα δείτε και απο το βίντεο το διασκεδάζουν ιδιαίτερα καθώς είδαν το κατάστρωμα του πλοίου να μετατρέπεται σε…χιονοδρομικό ! Όμορφες εικόνες, χαμογελαστοί άνθρωποι, το χρειαζόμαστε αυτή την εποχή!

 

Πηγή: cyclades24.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ