Γλυκά Νερά: Ποιους συνάντησε ο συζυγοκτόνος μετά τη δολοφονία της Καρολάιν;

Γλυκά Νερά: Ποιους συνάντησε ο συζυγοκτόνος μετά τη δολοφονία της Καρολάιν;

Στο επίκεντρο των ερευνών έχει μπει η αγορά του οικοπέδου, καθώς και η μεταβίβαση στο όνομα του 33χρονου πιλότου, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες στη μοιραία μεζονέτα ώστε να καταγραφεί η συμπεριφορά του 33χρονου προσωρινά κρατούμενου πριν από τη δολοφονία

Στην… κακή στιγμή αποδίδει μέχρι και σήμερα ο καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνος την αποτρόπαια πράξη του, τη στιγμή που οι Αρχές αναζητούν οικονομικά κίνητρα, ερευνώντας το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ως εκ προμελέτης.

Στο επίκεντρο των ερευνών έχει μπει η αγορά του οικοπέδου, καθώς και η μεταβίβαση στο όνομα του 33χρονου πιλότου, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες στη μοιραία μεζονέτα ώστε να καταγραφεί η συμπεριφορά του 33χρονου προσωρινά κρατούμενου πριν από τη δολοφονία.

Πολύ σημαντικό στοιχείο θεωρούνται και οι επαφές του πιλότου τόσο πριν, όσο και μετά την δολοφονία της Καρολάιν. Δηλαδή ποιους συνάντησε και τι κινήσεις έκανε…

Παράλληλα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ανάκριση θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, με τον ανακριτή να εστιάζει πάρα πολύ στη… διαδρομή των χρημάτων. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου, η οποία έχει ήδη ζητηθεί, θα αποκαλύψει πάρα πολλά για τις δοσοληψίες, οι οποίες γίνονταν το τελευταίο διάστημα.

Ακόμα, κομβικότατο ρόλο θα παίξει και η πραγματογνωμοσύνη σε ό,τι αφορά την κάμερα ασφαλείας και την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Σημειώνεται ακόμα πως ένας από τους πρώτους μάρτυρες που αναμένεται να κληθούν για νέα κατάθεση είναι η «ψυχολόγος» της Καρολάιν, με την κατάθεσή της να θεωρείται σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε νέα στοιχεία τις έμπειρες ανακριτικές και εισαγγελικές Αρχές.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ