Χιόνισε γύρω από τη Λαμία - Χωρίς προβλήματα οι δρόμοι

Χιόνισε γύρω από τη Λαμία - Χωρίς προβλήματα οι δρόμοι

Ασθενής χιονόπτωση το πρωί στην εθνική οδό στο ύψος του Μαρτίνου

Το πρώτο κύμα χιονιά επισκέφθηκε τη Φθιώτιδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Τα χιόνια έφτασαν μέχρι την Καμηλόβρυση έξω από τη Λαμία και η πρώτη επίσκεψη του χιονιά ήταν κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, βορειανατολικά του νομού.

Τα μηχανήματα της Π.Ε. Φθιώτιδας και του Δήμου Λαμιέων έκαναν παρεμβάσεις όπου χρειάστηκε τη νύχτα και οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί με την κυκλοφορία να γίνεται χωρίς αλυσίδες σε όλο το οδικό δίκτυο.

Το πρωί χιόνισε και στην εθνική οδό στο ύψος του Μαρτίνου, χωρίς όμως να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων στον ΠΑΘΕ.

Δείτε εικόνες από το δρόμο Λαμίας - Δομοκού σήμερα το πρωί.

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας και του Δήμου είναι επί ποδός, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το πρώτο κύμα δεν ήρθε με ένταση στην Φθιώτιδα. Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα στο δεύτερο κύμα, Δευτέρα-Τρίτη, όπου τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στο νομό Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Εύβοιας.

Οι επόμενες φωτογραφίες είναι από το Παλαιοχώρι Λαμίας (πάνω από το Λιμογάρδι) όπου μετά τα μεσάνυχτα άρχισε να χιονίζει και αμέσως το έστρωσε στο χωριό.

Δείτε φωτογραφίες επίσης από το Παλαιοχώρι την ώρα που άρχισε να χιονίζει λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Πηγή: Lamiareport.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ