Η πρώτη αντίδραση Μιχαλολιάκου μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή

Η πρώτη αντίδραση Μιχαλολιάκου μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή

Η ανάρτηση και η δήλωση στο Τwitter

"Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία ... απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα Δίκαια μου", αναφέρει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης (Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ιστορικής απόφασης ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται αμετανόητος και στην πρώτη του αντίδραση μέσω twitter σημειώνει ότι "η καταδίκη όλων των βουλευτών αποδεικνύει ότι η δίωξη μας ήταν ιδεολογική και πολιτική" και προσθέτει τα εξής: "Κρίμα! Γιατί στην δικη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζομαστε για τις Ιδέες μας".

Ολόκληρη η δήλωση Μιχαλολιάκου:

"Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία ... Απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα Δίκαια μου. Η καταδίκη ΟΛΩΝ των βουλευτών αποδεικνύει ότι η Δίωξη μας ήταν Ιδεολογική και πολιτική. Κρίμα! Γιατί στην δικη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζομαστε για τις Ιδέες μας".

1

Ωστόσο, φαίνεται πως η συγκεκριμένη ανάρτηση εξαφανίστηκε και στη συνέχεια αναρτήθηκαν δύο νέες οι οποίες γράφουν το εξής: "Θα ρίξετε και αυτό το Τουίτερ; Τόσο πολύ φοβάστε τις Ιδέες; Είμαι υγιής. Ρουφιάνοι γράφουν ψέματα. Μη τους πιστεύετε".

1

Το σχόλιο του Νίκου Μιχαλολιάκου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια, αλλά και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

1

1

 

 

 

Πηγή: thetoc.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ