Και στη Σπάρτη κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον
Σε καραντίνα ο άνδρας - Χτες η Λακωνία μπήκε στο βαθύ κόκκινο στον επιδημιολογικό χάρτη εξαιτίας του δείκτη θετικότητας και του βαθμού μετάδοσης.
Το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον , επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στη Σπάρτη μετά τον μοριακό έλεγχο ανίχνευσης του κορωνοϊου και τα εργαστηριακά αποτελέσματα.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας που βρίσκεται ήδη σε καραντίνα, δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό.
Όπως προβλέπεται, ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα προχωρήσει σε περαιτέρω διερεύνηση.
Σημειώνεται πως χτες η Λακωνία μπήκε στο βαθύ κόκκινο στον επιδημιολογικό χάρτη εξαιτίας του δείκτη θετικότητας και του βαθμού μετάδοσης.
Υπενθυμίζεται πως με τα μέχρι σήμερα δεδομένα το επίπεδο 5 στον επιδημιολογικό χάρτη δεν σηματοδοτεί τη λήψη επιπλέον μέτρων από εκείνα, που ισχύουν σε επίπεδο χώρας.
- Δίκη «Dr Kontos»: Συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων για την δράση του ψευτογιατρού
- Ανεπιθύμητη η Σάσα Σταμάτη σε παράσταση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου
- Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας κανιβαλίζει μία επιστημονική μελέτη για να την φέρει στα δικά του μέτρα