Κερατέα: Νεκρός 64χρονος σε παραλία - Έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε
Ο άτυχος άνδρας βούτηξε στην παραλία Πόρτο Εννέα
Τραγική κατάληξη είχε το μεσημέρι του Σαββάτου η βουτιά ενός 64χρονου άνδρα στην παραλία Πόρτο Εννέα στην Κερατέα.
Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα, με λουόμενους και διασώστες να σπεύδουν άμεσα για παροχή πρώτων βοηθειών.
Ο 64χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, το οποίο ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό, έχει αναλάβει την προανάκριση. Παράλληλα, έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
- Λάρισα: 48χρονος έδωσε σημείωμα με άσεμνο περιεχόμενο σε 15χρονο που καθόταν μόνος του σε καφετέρια
- Σεισμός στο Άγιο Όρος: "Δεν ξέρουμε αν ήταν ο κύριος" - Τι λέει ο Ε. Λέκκας
- Από Ανεξάρτητη Αρχή τα οικονομικά προγράμματα των κομμάτων
