Κορωνοϊός: Τι θα γίνει με τα σχολεία από τον Σεπτέμβριο

Ο κ. Γεραπετρίτης μιλώντας στο ρ/σ του ΣΚΑΪ τόνισε πως οι χώροι της εκπαίδευσης δεν μπορούν πλέον να παραμένουν κλειστοί.

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης για τα σχολεία τονίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να κλείσουν.

Επίσης είπε ότι τα παιδιά που βρίσκονται στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια έχουν στερηθεί ένα μέρος της εκπαίδευσης αλλά και της κοινωνικότητας τους με πολύ σημαντικές συνέπειες.

Αναφερόμενος στα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση τόνισε ότι η εστίαση θα λειτουργεί μόνο με καθήμενος συνεπώς δεν θα επιτρέπεται ο χορός.

Για το ενδεχόμενο γενικού lockdown τόνισε πως αυτό δεν θα γίνει αφενός επειδή δεν το αντέχει η ελληνική οικονομία, αφετέρου επειδή βρισκόμαστε σε διαφορετική φάση σε σχέση με το προηγούμενο εξάμηνο λόγω του εμβολίου, που είναι καθολικό αγαθό. 

Ο κ. Γεραπετρίτης δεσμεύθηκε πάντως ότι η κυβέρνηση θα μεριμνήσει για όλους τους πολίτες, παρόλ’ αυτά τόνισε ότι δε θα γίνει δυσμενής διάκριση για όσους έχουν εμβολιαστεί.
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ