ΕΛΛAΔΑ

Λαμία - Φθιώτιδα: Η μία εστία πυρκαγιάς ξεσπούσε πίσω από την άλλη το μεσημέρι της Δευτέρας

Κινητοποίηση Πυροσβεστικής και υδροφόρων των δήμων…

Λαμία - Φθιώτιδα: Η μία εστία πυρκαγιάς ξεσπούσε πίσω από την άλλη το μεσημέρι της Δευτέρας
Photo Credits: @lamiareport.gr

«Φωτιά» πήρε το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Λαμία για διάσπαρτες εστίες σε οικοπεδικους χώρους με καλάμια και χορτάρια αρχικά στον Άγιο Σεραφείμ του Δήμου Καμένων Βούρλων και με ελάχιστη διαφορά στην Αγία Παρασκευή στην είσοδο της Λαμίας!

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν και για τις δύο πυρκαγιές που κινητοποίησαν πυροσβεστικές δυνάμεις και υδροφόρες των δύο δήμων.

Δείτε το βίντεο:

Η πυρκαγιά στον Άγιο Σεραφείμ, χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση πυροσβεστικών δυνάμεων από Άγιο Κωνσταντίνο και Λαμία και μιας υδροφόρας του Δήμου Καμένων Βούρλων, περιορίστηκε σε μία εστία στο Νέο Θρόνιο. Πρόκειται δυστυχώς για μια κατάσταση που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή και έχει να κάνει με ανθρώπινες δραστηριότητες.

Η δεύτερη πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε επίσης από τρία υδροφόρα οχήματα, μεταξύ αυτών και η υδροφόρα του δήμου Λαμιέων.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση