Λάρισα: Τι άφησε πίσω της η μεγάλη πυρκαγιά στο πρώην εργοστάσιο στον Πλατύκαμπο

Newsroom
Newsroom

Χθες το μεσημέρι αποχώρησε από το σημείο και το τελευταίο πυροσβεστικό όχημα που παρέμενε εκεί επι δύο ημέρες καθώς υπήρχε κίνδυνος ανάφλεξης.

Τρία σχεδόν 24ωρα μετά την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκαταστάσεις πρώην εργοστασίου στον Πλατύκαμπο, αρχίζει να γίνεται η εκτίμηση των ζημιών η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλη καθώς καταστράφηκε ολοσχερώς επαγγελματικός χώρος περίπου 3.000 τ.μ.

Χθες το μεσημέρι αποχώρησε από το σημείο και το τελευταίο πυροσβεστικό όχημα που παρέμενε εκεί επι δύο ημέρες καθώς υπήρχε κίνδυνος ανάφλεξης. Συνολικά 9 υδροφόρα οχήματα και 20 πυροσβέστες συνέδραμαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου που χρησιμοποιούνταν ως χώρος αποθήκευσης προϊόντων (καφέδες, παγωτά, πατατάκια κ..) από τρείς επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της larissanet.gr το υλικό στη κατασκευή του πρώην εργοστασίου,  έπαιξε ρόλο στο να επεκταθεί η φωτιά γρήγορα σε βαθμό που να καταστραφούν ολοσχερώς τόσο οι αποθηκευτικοί χώροι, ο εξοπλισμός όσο και 6-7 οχήματα που βρίσκονταν παρκαρισμένα εκεί.

Τα αίτια της πυρκαγιάς, ερευνούν πραγματογνώμονες της Πυροσβεστικής.

Κ.Κ.

Πηγή: larissanet.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ