Μακρινίτσα: «Εγώ θα έρθω πάνω και θα τα τελειώσω» φέρεται να είπε ο δράστης

Μακρινίτσα: «Εγώ θα έρθω πάνω και θα τα τελειώσω» φέρεται να είπε ο δράστης

Πολύωρη η κατάθεση στον Ανακριτή των γονιών των αδικοχαμένων παιδιών στη Μακρινίτσα

Από τις 10 το πρωί μέχρι και το μεσημέρι κατέθεταν στον Ανακριτή, οι γονείς των αδικοχαμένων αδελφών στη Μακρινίτσα. Σήμερα επίσης κατέθεσαν η μνηστή του 30χρονου Γιώργου Τσάπα και ο πατέρας της, που ήταν οι άνθρωποι που οδήγησαν την Αστυνομία στο σπίτι και είδαν τι είχε συμβεί. «Εγώ θα έρθω πάνω και θα τα τελειώσω» φέρεται να είπε ο δράστης, σύμφωνα με τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της Κωνσταντίνας.

Ανάσογλου: Προσχεδιασμός από την πλευρά του δράστη

Η δικηγόρος της οικογένειας Τσάπα κ. Ανάσογλου μετά την κατάθεση της οικογένειας Τσάπα σε δηλώσεις της είπε χαρακτηριστικά «Τελείωσε η κατάθεση της μητέρας. Έριξε άπλετο φως στον προσχεδιασμό που υπήρξε από την πλευρά του δράστη. Το μαχαίρι δεν ήταν ένα κοινό μαχαίρι. Το έβγαλε από τα ρούχα του, άρα ήξερε να το κρύψει. Ο τρόπος που εισέβαλε μέσα στο σπίτι δεν έδειξε απλώς μεθοδικότητα, αλλά μεγάλη προμελέτη. Το σπίτι γύρω γύρω έχει τζάμια από παράθυρα. Δεν κόπηκε πουθενά γιατί κατάφερε κ έσπασε όλα τα τζάμια και τα τράβηξε και τα υπολείμματα. Τα χτυπήματα ήταν καίρια και ήξερε πως το παιδί δεν θα είχε καμία αντίσταση. Καταθέσαμε αιτήσεις για να διερευνηθούν τα πάντα, το κομπιούτερ, τα τηλέφωνα, εάν πήρε οδηγίες από κάποιο σάιτ ή κάποιος τον βοήθησε. Η ανάκριση συνεχίζεται αλλά ευτυχώς έχουν εισακουστεί όλα τα αιτήματά μας για δώσουν δόλο στον δράση και στον καταλογισμό του, που δεν αμφισβητούμε.

Στα μηνύματα που έστελνε στην Κωνσταντίνα αναφέρονταν ότι «Εγώ θα έρθω πάνω και θα τα τελειώσω». Την Πέμπτη επιχείρησε να το κάνει και ήταν αποτυχημένη προσπάθεια. Τη δεύτερη το πέτυχε. Όσο κι αν φώναξε η οικογένεια δεν εισακούστηκε και φτάσαμε σ αυτό το αποτέλεσμα. Όσοι έχουν φταίξει από παράλειψη θα ζητήσουμε να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Όταν ο δράστης ήταν με την οικογένειά του δεν ήθελε καμία βοήθεια από ψυχίατρο. Τώρα που είναι μέσα στη φυλακή ζητάει συνεχώς να εξεταστεί από ψυχίατρο».

 

Δείτε επίσης:

Φονικό στη Μακρινίτσα: «Εσένα δεν σε σκοτώνω για να μεγαλώσεις το παιδί μου»

Μακρινίτσα: Προκαταρκτική έρευνα για το διπλό έγκλημα διενεργεί η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας

Πηγή: magnesianews.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ