Νίκος Ανδρουλάκης: «Καταδικάζω την τρομοκρατία και το θρησκευτικό μίσος»

Η δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

«Επικοινώνησα νωρίτερα με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο και εξέφρασα τα συλλυπητήρια μου για τα θύματα της αιματηρής επίθεσης στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Χαμούντ, Αλ-Καράκ στην Ιορδανία. Η αποτρόπαια ενέργεια συνέβη στη διάρκεια θρησκευτικής τελετής με αποτέλεσμα τη δολοφονία και τον τραυματισμό δεκάδων πιστών» τονίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης σε δήλωσή του.

Και καταλήγει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Καταδικάζω την τρομοκρατία και το θρησκευτικό μίσος και εκφράζω την αλληλεγγύη μου στους χριστιανικούς πληθυσμούς και τις άλλες θρησκευτικές μειονότητες στη Μέση Ανατολή, που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο εξτρεμιστικών επιθέσεων πολλές φορές».

Yπενθυμίζεται πως τουλάχιστον επτά άτομα σκοτώθηκαν και 28 ακόμα τραυματίστηκαν μέσα σε εκκλησία στην επαρχία Καράκ στην κεντρική Ιορδανία την Παρασκευή, όταν δύο ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά τη διάρκεια κηδείας, αναφέρουν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της χώρας.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση