Ολοκληρώθηκε η πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

 Ολοκληρώθηκε η πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας παρέμειναν κλειστές η Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Ακαδημίας μέχρι και την αρχή της Πανεπιστημίου, η λεωφόρος Αμαλίας μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη καθώς και οδός Πανεπιστημίου

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19:30 η νέα πορεία διαμαρτυρίας υπέρ του απεργού πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα.  Στις 18:00 το απόγευμα στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν περίπου 800 διαδηλωτές και μέσω της Πανεπιστημίου έφτασαν μέχρι την πλατεία Ομονοίας φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό. Μάλιστα ένα εξ αυτών είχε και το σύνθημα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη».

Καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας παρέμειναν κλειστές η Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Ακαδημίας μέχρι και την αρχή της Πανεπιστημίου, η λεωφόρος Αμαλίας μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη καθώς και οδός Πανεπιστημίου. 
 

Σημειώνεται πως το νέο κάλεσμα υπερ του πολυισοβίτη της 17 Νοέμβρη έγινε από την Πρωτοβουλία Δικηγόρων και Νομικών μαζί με την Πρωτοβουλία Καλλιτεχνών και πλήθος συλλογικοτήτων και φοιτητικών συλλόγων. Υπενθυμίζεται πως από τις 16:30 καθ' υπόδειξη της ΕΛ.ΑΣ έκλεισε ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα.

 

Πηγή: protothema.gr φωτογραφία Eurokinissi

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ