Πάρτυ έξω από μπαρ, με μουσική στη διαπασών και ποτά ... take away!

Ισχυρή και οργισμένη σύσταση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά για άτυπα πάρτυ που διαπιστώθηκαν έξω από καφέ-μπαρ, υπό τον μανδύα του take away.

Ο κ. Χαρδαλιάς έκανε λόγο για ασυνειδησία και υποτίμηση της νοημοσύνης όσων τηρούν τις οδηγίες και της προσπάθειάς τους. "Σε ό,τι αφορά τη χθεσινή πρώτη ημέρα της δεύτερης φάσης, επισήμανε ότι «η εικόνα κάφε-μπαρ στις 11 το βράδυ σε διάφορες πόλεις και ειδικά στην περιφέρεια να παίζουν μουσική στη διαπασών και να προμηθεύουν δήθεν take away ποτά με τους πελάτες στοιβαγμένους όρθιους ανά δεκάδες, μέσα και έξω, χωρίς να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα προφύλαξης, αν και σε μικρή κλίμακα, προσβάλλει βάναυσα όλους μας" - τόνισε χαρακτηριστικά.

Απηύθυνε ισχυρή σύσταση, μάλιστα, τονίζοντας ότι "το take away αφορά στον καφέ και περιλαμβάνει ό,τι ορίζει η άδειά τους: να το παραγγείλουν, να το παραλάβουν και να φύγουν. Άτυπα πάρτυ έξω από καφέ μπαρ, με το πρόσχημα του take away, απαγορεύονται".

Τόνισε ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους ενεργοποιούνται από σήμερα προς την κατεύθυνση διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και εφαρμογής των νόμων και γι’ αυτή την περίπτωση. Υπενθύμισε για τους παραβάτες υπάρχουν πρόστιμα και επιφυλάχθηκε για περισσότερα μέτρα αν συνεχιστούν παρόμοια φαινόμενα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ