Πέφτουν στις ρόδες αυτοκινήτων για να ανεβάσουν βίντεο στο TikTok

Πέφτουν στις ρόδες αυτοκινήτων για να ανεβάσουν βίντεο στο TikTok
Newsroom
Newsroom

Νέες συλλήψεις για το παιχνίδι θανάτου –

Συνεχίζεται το επικίνδυνο παιχνίδι που έχει αναστατώσει τον Βόλο. Μόλις πέσει το σκοτάδι, ανήλικοι πετάγονται στις ρόδες ανυποψίαστων οδηγών προκειμένου να ανεβάσουν βίντεο στο TikTok.

Πρόκειται για την νέα μόδα του TiKTok που προκαλεί “πονοκέφαλο”, καθώς έφηβοι ρισκάρουν την ζωή τους αλλά και τα αντανακλαστικά των οδηγών με τον κίνδυνο να προκληθεί ατύχημα να είναι τεράστιος.

Το βράδυ του Σαββάτο, σύμφωνα με το enikos.gr,  συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας 17χρονος, ένας 14χρονος και ένας 13χρονος για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.

Ειδικότερα, οι ανήλικοι εισήλθαν τρέχοντας στο οδόστρωμα, περνώντας με πρόθεση, μπροστά και σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από διερχόμενο αυτοκίνητο, διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες του οδικού δικτύου και τους εαυτούς τους.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι πατέρες του 17χρονου και του 14χρονου και η μητέρα του 13χρονου για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ