ΠΟΕΣΥ: "Στηρίζουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις"

Newsroom
Newsroom

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών ενόψει της αυριανής πανελλαδικής απεργίας

Με αφορμή την πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών δηλώνει με ανακοίνωσή της τη στήριξη του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας στα αιτήματα των απεργών. Στη σχετική ανακοίνωσή της, πιο συγκεκριμένα, η ΠΟΕΣΥ αναφέρει:

"Οι δημοσιογράφοι όλης της χώρας στέκονται στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας και του συνδικαλιστικού κινήματος που με μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις απαιτεί εδώ και τώρα να αποκαλυφθούν τα αίτια και οι πραγματικοί υπεύθυνοι που οδήγησαν σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών.

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- από την πρώτη στιγμή καλύπτουν με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση όλες τις πλευρές της τραγωδίας προσφέροντας κατά το δυνατόν κάθε πληροφορία που αποκαλύπτει την αλήθεια, υψώνοντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό τείχος απέναντι στις προσπάθειες συγκάλυψης και προπαγάνδας που επιχειρείται.

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι, αυτή την ώρα του γενικού θρήνου, για μια ακόμη φορά καλούνται να υπερασπιστούν το λειτούργημά τους υπηρετώντας την αλήθεια, πάντα κοντά στην κοινωνία που προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές της.

Ειδικά σήμερα καλούνται να καλύψουν όσο το δυνατόν εκτενέστερα τα αιτήματα και τις κινητοποιήσεις των απεργών μεταφέροντάς τους το μήνυμα ότι «είμαστε μαζί σας»".

Φωτογραφία από microgen via vista.create

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ