ΕΛΛAΔΑ

Ποινική δίωξη στον Μαυρίκη για τους πυροβολισμούς στον αέρα

Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές για να δικαστεί

mavrikos
Photo Credits: @Intime

Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή όπλου κρότου λάμψης, άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη κατοχή πυρομαχικών (αμπούλες για κρότου λάμψης), απείθεια, απειλή και παράνομη κατοχή ναυτικής φωτοβολίδας ασκήθηκε στον Χρήστο Μαυρίκη, ο οποίος χθες το απόγευμα φέρεται να διαπληκτίστηκε με έναν άνδρα, αλβανικής καταγωγής, και να πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα, ενώ αμέσως μετά οχυρώθηκε στο σπίτι του στα Σπάτα, στην περιοχή Ήμερου Πεύκου.

Κατόπιν επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ εντοπίστηκε σε παρακείμενο του σπιτιού του χωράφι, όπου κρυβόταν για περισσότερες από 3 ώρες.


Ο Χρήστος Μαυρίκης μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές για να δικαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο αποκαλούμενος και «αρχικοριός» λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση των υποκλοπών την περίοδο του 1989, τον περασμένο Μάϊο κατηγορήθηκε και για απόπειρα δωροδοκίας δικαστικού λειτουργού. Μετά την απολογία του, τότε, του είχε επιβληθεί κατ’ οίκον κράτηση με βραχιολάκι.

Πηγή:www.enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση