Ποιος είναι ο συνεργός του ειδικού φρουρού που συνελήφθη για την υπόθεση διαφθοράς

Ποιος είναι ο συνεργός του ειδικού φρουρού που συνελήφθη για την υπόθεση διαφθοράς

Ένα από τα πιο γνωστά άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου από το οποίο είχε εμπλακεί στο παρελθόν με την νεοτρομοκρατία είναι ο συνεργός του αστυνομικού στην χτεσινοβραδινή υπόθεση διαφθοράς που ερευνά το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας και πραγματικά προκαλεί απορία πώς ένας αστυνομικός όπου εμπλέκεται σε μια τέτοια υπόθεση που φέρεται να έχει σχέσεις και επαφές με ένα τέτοιο άτομο (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας ειδικός φρουρός -ο οποίος μάλιστα μπήκε στην αστυνομία κατά τις τελευταίες προσλήψεις- σταμάτησε δήθεν για έλεγχο έναν πολίτη στην περιοχή του Ελληνικού και αμέσως μετά του είπε ότι πρέπει να κάνει έρευνα και στο σπίτι του.

Όταν μπήκαν στο σπίτι του θύματος, σύμφωνα με την καταγγελία, ο αστυνομικός εκβίασε τον πολίτη λέγοντας ότι θα του ρίξει ναρκωτικά στο διαμέρισμα για να τον κατηγορήσει για εμπόριο, εάν δεν του δώσει 40.000 ευρώ.

Αφού άρπαξε όσα χρήματα μπορούσε, προσπάθησε να φύγει από το διαμέρισμα τη στιγμή που ο πολίτης τον ακολούθησε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Τότε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο αστυνομικός προέταξε μέχρι και το όπλο του.

Λίγο αργότερα, προσπάθησε να εξαφανιστεί με το θύμα να ειδοποιεί την Άμεση Δράση.

Ομάδες ΔΙΑΣ άρχισαν αναζητήσεις και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης κατάφεραν να εντοπίσουν τον αστυνομικό και να τον συλλάβουν.

Αυτή την ώρα, ο καταγγέλλων και ο αστυνομικός έχουν μεταφερθεί στα γραφεία των «Αδιάφθορων» όπου γίνεται προανάκριση.

Πάντως, υπάρχουν πολλές πτυχές να ερευνηθούν ακόμη, χωρίς ακόμα οι Αρχές να μπορούν να πουν με βεβαιότητα αν έχουν να κάνουν με μία περίπτωση ωμού εκβιασμού πολίτη ή με κάτι άλλο, το οποίο θα ξεκαθαρίσει από την έρευνα της υπόθεσης.

Πηγή: cnn.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ