Πολιτική κόντρα με φόντο τις καταστροφές στο ΑΠΘ

Πολιτική κόντρα με φόντο τις καταστροφές στο ΑΠΘ
Newsroom
Newsroom

Ανακοινώσεις από Κουμουνδούρου και Πειραιώς

«Φτηνές προβοκάτσιες και στημένη ένταση» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τα επεισόδια στο ΑΠΘ.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα της ανομίας και της διάλυσης της δημόσιας παιδείας, προσπαθεί να υπερκαλύψει το αδιέξοδό της καταφεύγοντας στη συκοφαντία. Έχοντας την κυρία ευθύνη για τη μετατροπή του ΑΠΘ σε πεδίο μάχης επενδύει στην πόλωση και στην καταστροφή. Θα όφειλε να είναι πιο προσεκτική. Ειδικά σήμερα που ένας νέος άνθρωπος που έμεινε προφυλακισμένος για μήνες απαλλάχθηκε οριστικά από τις κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος του για τα θλιβερά γεγονότα της Νέας Σμύρνης».

Η απάντηση της ΝΔ: Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνενοχή 

Ο ΣΥΡΙΖΑ άργησε αλλά τελικά έβγαλε ανακοίνωση για τους μπαχαλάκηδες με τις βαριοπούλες που κατέστρεψαν τη βιβλιοθήκη που κατασκευαζόταν στο ΑΠΘ, αναφέρει σε νέα ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία τονίζοντας πως η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει στόχο να καταγγείλει εντούτοις αλλά να καλύψει πλήρως τις δράσεις τους.

"Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απλώς ντροπή, είναι συνενοχή", συνοψίζει η Νέα Δημοκρατία

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΣΥΡΙΖΑ άργησε αλλά τελικά έβγαλε ανακοίνωση για τους μπαχαλάκηδες με τις βαριοπούλες που κατέστρεψαν τη βιβλιοθήκη που κατασκευαζόταν στο ΑΠΘ. Όχι φυσικά για να τους καταγγείλει αλλά για να τους καλύψει πληρως. Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απλώς ντροπή, είναι συνενοχή!

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ