Προσπάθησε να διαφύγει μέσα σε βαλίτσα!
Οι λιμενικοί κατά τον έλεγχο πριν την επιβίβαση, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ο Ιρακινός μέσα στις αποσκευές του δεν μετέφερε προσωπικά είδη αλλά έναν άλλο μετανάστη
Κρυμμένος μέσα σε μία βαλίτσα ταξιδιού που έφερε μαζί του 34χρονος Ιρακινός προσπάθησε να διαφύγει για τον Πειραιά νεαρός Αλγερινός μετανάστης που διαμένει στη Σούδα.
Οι λιμενικοί κατά τον έλεγχο πριν την επιβίβαση, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ο Ιρακινός μέσα στις αποσκευές του δεν μετέφερε προσωπικά είδη αλλά έναν άλλο μετανάστη στον οποίο έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για τη μη απομάκρυνσή του από το νησί.
Αναφερόμενος στο περιστατικό ο Λιμενάρχηςέκανε λόγο για πρωτόγνωρο περιστατικό αφού κάτι τέτοιο πρώτη φορά γίνεται στη Χίο.
Ο 34χρονος Ιρακινός κρατείται για παράνομη μετακίνηση μετανάστη ενώ ο Αλγερινός για την προσπάθεια αποφυγής των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.
- «Κραυγή» Βαρθολομαίου για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής
- Μαξίμου για Μητσοτάκη: Είτε είναι αδαής, είτε ψεύτης
- Απεβίωσε ο καθηγητής Αδαμάντιος Πεπελάσης