Ρόδος: Πέθανε 22χρονος μετά από τροχαίο με μηχανή

Ο νεαρός είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 13 Αυγούστου στον Αρχάγγελο και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρόδου

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε στις 13 Αυγούστου στον Αρχάγγελο της Ρόδου, με έναν 22χρονο να χάνει τελικά τη μάχη για τη ζωή.

Ο νεαρός είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε σε κεντρικό δρόμο του χωριού.

Μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρόδου και, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», ο 22χρονος παρέμενε από την ημέρα του ατυχήματος στη ΜΕΘ, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάσταση της υγείας του δεν παρουσίασε την επιθυμητή βελτίωση και τελικά ο νεαρός κατέληξε, σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία του Αρχαγγέλου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση