Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον θάνατο 75χρονου
Βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου με την συνδρομή αστυνομικών της Σήμανσης και του Ιατροδικαστή για την εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες βρήκε φρικτό θάνατο στην οικία του στην οδό Ειρήνης στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου ένας 75χρονος.
Πρόκειται για έναν βιοπαλαιστή που πουλούσε από μικρή ηλικία κάρβουνα στη Ρόδο. Αρχικώς θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία αλλά όλες οι ενδείξεις οδηγούν πλέον τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι πρόκειται για έγκλημα.
Βρέθηκε από τον γιό του με δεμένα τα χέρια του πισθάγκωνα με κορδόνια για άρβυλα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, dimokratiki.gr. Tα πόδια του ήταν δεμένα ομοίως ενώ ο θάνατος του πιθανολογείται ότι επήλθε από ασφυξία και συγκεκριμένα από θηλιά στον λαιμό.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.
- Σήμερα η ονομαστική ψηφοφορία στην Βουλή, για τη ΛΑΡΚΟ
- Η Αλβανία προορισμός των 4 άγριων ζώων που εντοπίστηκαν στον Προμαχώνα
- Χρυσή Αυγή: Ξεκινά στο Πενταμελές Εφετείο η δίκη σε δεύτερο βαθμό
