Σέρρες: Κατέληξε ο δεκαοχτάχρονος που έπεσε από το μηχανάκι του
Ο άτυχος νέος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φορούσε κράνος
Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στον Δραβήσκο Σερρών. Ο δεκαοχτάχρονος οδηγός της μηχανής υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.
Ο νεαρός είχε διακομιστεί με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κάκωσεις με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου οι γιατροί έδωσαν αγώνα για να τον κρατήσουν στη ζωή, κάτι όμως που τελικά δεν κατέφεραν.
Οι κάτοικοι του Δραβήσκου δεν μπορούν να το πιστέψουν, αφού ο νεαρός με χαμηλή ταχύτητα είχε βγει από ένα στενό στον κεντρικό δρόμο όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο της μηχανής κι έπεσε με το κεφάλι στο οδόστρωμα. Ο δεκαοχτάχρονος δεν φορούσε κράνος κι όταν πήγαν εκεί οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κάκωσεις.
- Θύμα απάτης γόνος πασίγνωστης εφοπλιστικής οικογένειας - Της άρπαξαν κοσμήματα άνω του 1 εκατ. ευρώ
- Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για ίση αμοιβή μεταξύ ανδρών - γυναικών και ένταξη των υγειονομικών στα βαρέα
- Στυλίδα: Άγρια συμπλοκή κατέληξε σε αρπαγή νεαρού
Πηγή:www.ertnews.gr




