Σοβαρός τραυματισμός 56χρονης στο λιμάνι της Καλύμνου
Tο περιστατικό συνέβη στις 03:00 τα ξημερώματα την ώρα που ο 35 χρόνος Έλληνας οδηγός του φορτηγού έκανε ελιγμούς για να μπει στο πλοίο
Εκτός κινδύνου παρά το σοβαρό τραυματισμό της βρίσκεται 56χρονη Ελληνιδα, η οποία τραυματίστηκε στο πόδι από φορτηγό στο λιμάνι της Καλύμνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στις 03:00 τα ξημερώματα την ώρα που ο 35 χρόνος Έλληνας οδηγός του φορτηγού έκανε ελιγμούς για να μπει στο πλοίο Blue Star Paros.
Η άτυχη γυναίκα μόλις είχε κατέβει από τον καταπέλτη του πλοίου και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τραυματίστηκε από το φορτηγό. Η ίδια διακομίστηκε στο ΚΥ Καλύμνου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι.
Ο 35χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη με την κατηγορία της σωματικής βλάβης από αμέλεια, ενώ οι λιμενικές αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
- Κουμουτσάκος: Μια δημοκρατική Τουρκία είναι προς το συμφέρον της περιοχής
- Επικοινωνία Παυλόπουλου και Τσίπρα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
- Ευθανασία σε τέσσερα από τα ροτβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο