Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε σε οικοπεδικό χώρο στην Παλαιοκώμη

Newsroom
Newsroom

Η σορός 88χρονης γυναίκας εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης

Η σορός 88χρονης γυναίκας εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (1/2) σε οικόπεδο στην Παλαιοκώμη του δήμου Αμφίπολης στις Σέρρες στο οποίο νωρίτερα είχε ξεσπάσει φωτιά. 

Η φωτιά είχε ξεσπάσει από άγνωστο λόγο, με την Πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο, χωρίς όμως να επιχειρήσει στην κατάσβεση, καθώς οι φλόγες είχαν σβήσει. 

Ωστόσο, στην ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σημειώνεται πως υπήρχαν εμφανή στοιχεία που υποδείκνυαν πως στο σημείο είχε ξεσπάσει πυρκαγιά. 

Τη σορό της άτυχης γυναίκας εντόπισε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. . 

Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής διεξάγει έρευνα προκειμένου να πέσει «φως» στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά αλλά και στον τρόπο με τον οποίο η γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο. 

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει:«Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε σε οικοπεδικό χώρο, όπου υπήρχαν εμφανή στοιχεία προηγηθείσας πυρκαγιάς, η οποία είχε κατασβεσθεί προ αφίξεως της Υπηρεσίας μας, που ειδοποιήθηκε κατά τις βραδινές ώρες σήμερα, στην Τ.Κ. Παλαιοκώμης, του δήμου Αμφίπολης Σερρών. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ