Στο «2ο Συνέδριο για τη Διαφορετικότητα στις Ελληνικές Επιχειρήσεις» ο Χ. Μαμουλάκης

Στο «2ο Συνέδριο για τη Διαφορετικότητα στις Ελληνικές Επιχειρήσεις» ο Χ. Μαμουλάκης

Ως εκπρόσωπος του Αλέξη Τσίπρα

Στις εργασίες του 2ου συνεδρίου για τη διαφορετικότητα στις Ελληνικές επιχειρήσεις παρευρέθηκε εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ν. Ηρακλείου και αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης μεταφέροντας τον εγκάρδιο χαιρετισμό του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε την χαρά του που το 2ο Συνέδριο Διαφορετικότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις, είναι γεγονός και μάλιστα λαμβάνει χώρα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη πραγματικότητα, σε μια περίοδο που η χώρα δοκιμάζεται ποικιλοτρόπως από την πανδημία του Covid 19.

Αναφερόμενος στους 6 προσανατολισμούς της διαφορετικότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις, την ηλικία, την αναπηρία, τον πολιτισμό, το φύλο, το θρήσκευμα και τον γενετήσιο προσανατολισμό, τόνισε τις αμέτρητες δυνατότητες και ευκαιρίες που δημιουργούνται για τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους, καθώς και για την κοινωνία μας. Έκανε επίσης αναφορά στο ότι όταν τον Μάιο του 2019, η Ελλάδα γινόταν η 23η χώρα που υπέγραφε την Χάρτα Διαφορετικότητας, έκανε το πρώτο βήμα εισερχόμενη σε αυτόν τον κύκλο της ισότητας και της δικαιοσύνης, ενώ μέχρι σήμερα, περισσότερες από 150 επιχειρήσεις και φορείς ενστερνίστηκαν την προσπάθεια και υπέγραψαν με τη σειρά τους την Χάρτα, ανοίγοντας έναν κύκλο κοινωνικής συνυπευθυνότητας. Κάτι που δείχνει ότι το ελληνικό επιχειρείν έχει ξεκινήσει να αγκαλιάζει και να ενισχύει αυτή την πρωτοβουλία.

Ο Χάρης Μαμουλάκης τόνισε ότι αυτό που τώρα όλοι οφείλουμε, είναι να ενισχύσουμε την προσπάθεια, να υποστηρίξουμε τη διαφορετικότητα και στις επιχειρήσεις, να ενθαρρύνουμε την επιμήκυνση αυτής της αλυσίδας, συμβάλλοντας ο καθένας από τη θέση του και σύμφωνα με τις δυνατότητές του, στο να αποτελέσει παράδειγμα η χώρα μας και σε αυτόν τον τομέα.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο Βουλευτής Ηρακλείου ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία δηλώνει παρών σε αυτή την προσπάθεια, με όλες του τις δυνάμεις, με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα, τονίζοντας: «Για εμάς, η διαφορετικότητα δεν είναι μόδα. Είναι προϋπόθεση κοινωνικής ισότητας. Δεν είναι τάση. Είναι δικαίωμα ολοκλήρωσης. Δεν είναι marketing trick. Είναι βασικός άξονας προοδευτικής μετεξέλιξης των επιχειρήσεων».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ