ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Οι στόχοι και οι προτεραιότητες του Στ. Κασσελάκη

Newsroom
Newsroom

O νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκει να χτίσει γέφυρα συνεννόησης με τους διαφωνούντες

Μία γραμμή συνύπαρξης με τους διαφωνούντες επιδιώκει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Στενοί του συνεργάτες τονίζουν ότι θα απαντά πολιτικά σε όσους τον αμφισβητούν και θα επικεντρώνεται στην κοινωνία και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Την ίδια ώρα υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία από την πρώτη στιγμή, αμφισβητούν τη νέα ηγεσία και μάλιστα υπάρχει πληροφορία ότι θα πραγματοποιήσουν διαδικτυακή Συνδιάσκεψη προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους.

O νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκει να χτίσει γέφυρα συνεννόησης με τους διαφωνούντες και τα στελέχη που εκφράζουν την αντίθεσή τους στην ηγεσία και θα επικεντρώνονται στην  κοινωνία και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει την περίοδο διακυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες του θα απαντά πολιτικά σε όσους τον αμφισβητούν.  Το επόμενο διάστημα, μετά το ταξίδι του στην Κύπρο στις 3 – 5 Οκτωβρίου, ο κ. Κασσελάκης θα πυκνώσει τις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα και θα έχει συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς υποψηφίους, εκφράζοντας τη στήριξη και υποστήριξη για τις επερχόμενες κάλπες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ προτεραιότητα για τον κ. Κασσελάκη είναι η σύγκληση των οργάνων του κόμματος, όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις και για το χρόνο διεξαγωγής συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 22 Οκτωβρίου, θα γίνει το πρώτο αληθινό crash test, ενώ θα έχει προηγηθεί την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όπου αναμένεται να γίνει και ο εσωτερικός ανασχηματισμός, με τις ανακοινώσεις για τους τομεάρχες και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ