Κασσελάκης: «Δεν θα γίνω Ιφιγένεια - Ή πρόεδρος μέχρι τις εθνικές εκλογές ή αναβάπτιση στο συνέδριο»

Newsroom
Newsroom

Τι είπε ο πρόεδρος του κόμματος κατά την έναρξη της συνεδρίασης

Σε εξέλιξη είναι η προγραμματισμένη για σήμερα, δεύτερη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, παρόντος αυτή τη φορά και του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Στέφανος Κασσελάκης διατήρησε την σκληρή γραμμή απέναντι στους αμφισβητίες του λέγοντας: «Ή πρόεδρος μέχρι τις εκλογές ή αναβάπτιση στο Συνέδριο» φέρεται να είπε απειλώντας τους με εκ νέου εκλογή από τη βάση. Μάλιστα επέμεινε στην ατζέντα αλλαγής φυσιογνωμίας του ΣΥΡΙΖΑ και ζητάει όποιος τον αμφισβητήσει να το κάνει τώρα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με την έναρξη της συνεδρίασης:

«Γεια ήρθα και δε θα είμαι συγκρουσιακός. Θα είμαι ειλικρινής. Πάω σε συνέδριο επανίδρυσης. Θα κάνω τη μεγάλη παράταξη της κεντροαριστεράς. Κέντρο και αριστερά ίσον κεντροαριστερά άλλωστε. Δεν υπάρχει άλλο προοδευτικό κόμμα στη χώρα. Σας ζητώ να δεσμευτείτε ότι εγώ θα είμαι ο πρόεδρος έως τις εθνικές εκλογές.
Αλλιώς σκοπεύω να ζητήσω από το σώμα την αναβάπτιση της εκλογής μου. Αν δε με εμπιστεύεστε να οδηγήσω το κόμμα στις εθνικές πείτε το τώρα. Βρείτε ποιος θα κατέβει απέναντι μου και πάμε».

«Διαβάζω να λένε ‘χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα, ανέβηκε σε τρακτέρ’. Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήμουν εκεί μαζί τους. Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει. Από όλα τα μίντια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα» είπε ο κ. Κασσελάκης προσερχόμενος στη συνεδρίαση.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ