Θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος του Υπουργείο Τουρισμού

Θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος του Υπουργείο Τουρισμού

Στο πλαίσιο των προληπτικών εξετάσεων για τον κορωνοϊό που γίνονται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24.gr, βρέθηκε θετικός ένας υπάλληλος στο Υπουργείο Τουρισμού στην Αθήνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το έγινε εντελώς τυχαία απολύμανση του Υπουργείου στα πλαίσια της πρόληψης, ωστόσο την Κυριακή το βράδυ η προϊσταμένη Υπηρεσίας ενημερώθηκε από Υπάλληλο ότι είναι θετικός το Κορονοιό.

Οι πληροφορίες του Cyclades24.gr, αναφέρουν ότι το προσωπικό απαιτεί να κλείσει το υπουργείο για 7 ημέρες αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί καμία τέτοια απόφαση με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους, ενώ υπάρχουν λίγα τμήματα τα οποία δεν λειτουργούν.

Μεταξύ άλλων το email που έλαβαν οι εργαζόμενοι αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι συνάδελφος στην Κεντρική Υπηρεσία διαπιστώθηκε θετικός σε Covid-19. Ιχνηλατούνται οι επαφές του και παρέχονται οι σχετικές οδηγίες.

Τονίζεται ότι η ηγεσία του Υπουργείου βρίσκεται σε επαφή με τον ΕΟΔΥ και ακολουθούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι οδηγίες του. Παρακαλούμε για την τήρηση των σχετικών οδηγιών και των μέτρων προστασίας και υπενθυμίζουμε την αναγκαιότητα χρήσης μάσκας σε όλους τους χώρους του Υπουργείου.

Πηγή: cyclades24.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ